A A A
Welkom bij HMC


Coronavirus


Jouw gezondheid staat voorop bij HMC. Je kan ons bereiken via info@hmc-nv.com of via 09/ 3801972 (Deinze) en 081/739100 (Namen). Neem contact met ons op voor een afspraak aan huis. We nemen bij elk huisbezoek steeds de nodige voorzorgen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 
We respecteren de gangbare afstand van anderhalve meter, ontsmetten onze handen voor we binnenkomen en dragen een beschermend masker en handschoenen. Na elk huisbezoek ontsmetten we terug onze handen. 


Samen met jou streven naar een optimale levenskwaliteit, dat is waar HMC voor staat. 

Ontdek bij HMC hoogtechnologische mobiliteit, de beste oplossingen voor communicatie en aangepaste besturings- of bedieningssystemen voor jouw woonomgeving. Onze kracht ligt in de integratie van mobiliteit, communicatie en omgevingsbediening in een totaaloplossing aangepast aan elke individuele behoefte. HMC is dan ook expert op vlak van maatwerkoplossingen. Zo is elk maatwerkproject een uniek gegeven en spelen we altijd in op de snel evoluerende technologische en digitale wereld.


Ons team bestaat uit hoogopgeleide deskundigen, zowel paramedisch als technisch. Samen zorgen we voor sterke service en kwaliteit toegespitst op jouw noden en mogelijkheden. Via de aanpassing van hoogtechnologische hulpmiddelen blijven we werken aan de verbetering van je levenskwaliteit en het behouden of verhogen  van je zelfstandigheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring, technologische kennis, maatwerk en totaaloplossingen, komen we in de snel evoluerende digitale wereld tegemoet  aan de meest individuele wensen en functionele beperkingen.